Elementor home logos cat

By 21 Gener, 2022
classdojo sense fons

El ClassDojo és l’eina de comunicació família-escola: és on pengem informacions internes, fotos del dia a dia, petits vídeos, etc. També és el portafolis digital de l’alumne.

Logo microespais

És una metodologia que permet una organització de l'espai i els materials a partir de les intel·ligències múltiples; amb la finalitat de donar resposta educativa a tot l'alumnat i desenvolupar totes les capacitats de l'Educació Infantil. 

* Logo creat per Ivan, alumne de 6è

erasmus sense fons

Participem en projectes europeus Erasmus+ i Etwinning on l'alumnat es comunica fent servir la llengüa estrangera en situacions reals. 

logo bsb sense fons

Col·laborem amb el British School of Barcelona. El seu alumnat realitza activitats en petit grup amb nosaltres per tal de practicar l'anglès en situacions comunicatives reals. 

logo steam sense fons

Ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques. Treballem amb metodologies globalitzades on l'alumnat aprèn habilitats per desenvolupar-se en el segle XXI.

logo apple sense fons

El nostre projecte tecnològic implica l'ús d'eines digitals específiques per l'educació. L'alumnat esdevé creador d'artefactes digitals amb l'iPad.