Quin és el marc horari?

Educació Infantil: de 9 a 12:30 i de 15 a 16:30 hores

Educació Primària: de 9 a 12:30 i de 15 a 16:30 hores

Hi ha servei d’acollida?

Sí. Al matí, a partir de les 7:45. Més info aquí.

A la tarda, esporàdicament. Recomanem fer ús del servei d’extraescolars des de les 16:30 fins a les 18 hores (en funció de l’activitat).

Hi ha extraescolars?

Si. Les extraescolars estan gestionades per l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes). Podeu saber-ne més en el següent enllaç.

De quines instal·lacions disposeu?

Tenim menjador amb cuina pròpia, dos patis diferenciats, gimnàs amb escenari, hort, aules polivalents dotades d’equips multimèdia.

Totes les aules disposen de projector i/o pissarra digital. La tecnologia forma part del dia a dia de les aules.

Teniu cuina pròpia?

Sí, la Paz i en Marcos es troben al cap davant de la cuina de l’escola. El nostre menú inclou productes ecològics i de proximitat. A la nostra cuina s’elaboren diferents propostes de menú adaptades a les diferents necessitats nutricionals dels infants.

Com és l’espai migdia?

En aquesta franja els infants dinen al menjador de l’escola acompanyats d’un equip d’educadors i educadores i gaudeixen d’un temps de lleure dinamitzat per monitors i monitores d’acord amb el projecte educatiu del centre.

El monitoratge de l’espai migdia i el servei de cuina l’ofereix l’empresa “Menú del petit”.

Feu sortides fora del centre?

Sí. Tenint en compte el contingut que s’està treballant a l’aula, es programen sortides per complementar els aprenentatges. El museu, la natura, les audicions musicals, el teatre, les descobertes del barri… Totes són altres entorns d’aprenentatge que afavoreixen la significativitat de les tasques realitzades a l’aula.

I les colònies?

Realitzem colònies cada final d’etapa (P5, 2n, 4t i 6è)  anem 2 ó 3 dies de colònies amb l’objectiu de fomentar l’autonomia personal, reforçar les relacions socials, gaudir de l’entorn natural i fer descobertes en un ambient relaxat i ple de complicitats. Són colònies inclusives i des del centre afavorim la participació de tot l’alumnat.

Com podem participar les famílies en el dia a dia de l’escola?

Sí. Les famílies esteu presents en moltes activitats del centre tant dins com fora de l’aula. Realitzem grups interactius on us convidem com a voluntaris. Fem lectures en familia on podeu venir a gaudir d’una estona de lectura, de manera individual, amb l’alumnat. Podeu venir a explicar-nos un conte, fer-nos un taller d’aprenentatge, compartir el vostre ofici o les vostre aficions… qualsevol proposta és benvinguda!

Quina és la quota escolar i a què es destina?

Tenint en compte que el Departament d’Educació no sufraga el 100% del cost de l’educació d’un infant, demanem que cada família faci la una aportació anual que va destinada a la compra del material didàctic dels diferents espais d’aprenentatge, la provisió de material fungible per a l’alumnat, la restitució del material, l’adquisició de les llicències i maquinari digital…

La quota escolar del curs 21/22 ha estat de 165€ anuals per infantil i 220€ anuals per primària, que es poden fraccionar segons les necessitats de la família. Les sortides i colònies no estan incloses. Podeu veure més informació aquí.

S’ha de comprar xandall de l’escola i/o bata?

Actualment, no és necessari que l’alumnat porti cap equipació esportiva, bata o motxilla específica. En tenim disponibles, si en voleu, podeu veure l’equipació aquí.

Quantes places oferiu de cara el curs 2021-2022?

Per al proper curs s’ofereixen 40 places a P3, 4 d’elles reservades per alumnes NESE.

Com es farà la preinscripció i la matricula?

Les dates del procés de preinscripció i matrícula previstes enguany són les següents:

  • 1- 7 març: portes obertes al centre
  • 7-21 de març: preinscripció en línia a educació infantil i primària
  • Abril: resolució i assignació de places
  • Juny: matrícula

Tot el procés de preinscripció i matrícula serà en format telemàtic; podeu trobar més informació en el següent enllaç:

Preinscripció i Matrícula 2021-2022

Què passa si el meu fill/a es posa malalt i no pot anar a classe? He d’avisar a l’escola?

Sí,  cal avisar per ClassDojo a la tutora indicant el motiu de l’absència. La família haurà de portar un document justificant de l’absència. Aquest justificant el pot fer la mateixa família. No cal justificant mèdic. Cal justificar sempre les absències dels alumnes per escrit.

Si l’alumne fa ús de servei fixe de menjador, cal avisar per ClassDojo a la coordinadora de menjador abans de les 10h.

Si he de recollir el meu fill abans d’hora o portar-lo més tard a l’escola, a qui i com ho he de comunicar?

En aquests casos s’ha d’avisar per ClassDojo a la tutora, informant de la incidència. Cal tenir present, però, que no es pot interrompre el funcionament habitual escolar sinó és per un motiu excepcional. Cal respectar la normalitat de l’activitat que es duu a terme pel bé de l’educació dels infants.

Si ha de venir una altra persona a recollir el meu fill/a, a qui i com ho he de comunicar?

Si de manera esporàdica o de forma habitual, ha de ser una altra persona qui reculli els vostres fills (àvies, tiets, cangurs…) us haureu de descarregar el document d’autorització de recollida dels alumnes que podreu trobar a la secció de documents a la pàgina web i donar-li al tutor/a del vostre fill/a. Allà haureu indicar nom, cognoms i DNI de la persona que autoritzeu per a la recollida.

Què passa si un dia arribem tard a recollir-los?

Si un dia arribeu tard a recollir els vostres fills/es, heu d’avisar per ClassDojo al tutor/a o per telèfon a l’escola. Les tutores els acompanyaran al servei d’acollida mentre arribeu (aquest servei te cost).

L’escola pot subministrar medicament a un nen si es troba malament?

A principi de curs, us demanem autorització per a poder subministrar “Paracetamol” en cas que sigui necessari. No obstant, sempre us truquem abans per a informar-vos i tornar a corroborar la vostra conformitat.

L’escola només subministrarà medicaments amb autorització de la família i recepta del metge. Els/les alumnes no poden prendre, en horari escolar, cap medicació,  ni portar-la a l’escola sense que  els/les  mestres  en  tinguin  coneixement, ja que  podrien  donar-se  situacions  perilloses  com ara que un altre alumne/a agafés el medicament.

Menú Preguntes freqüents - FAQs