Welcome

Everything is possible

 

Our school

Click to see our facilities

 

Pre - Registration 2023/24 (6th to 20th March)

Soon Open Days

Fang winners 2023/24

Fang 2023/24

What makes us different?

classdojo sense fons

El ClassDojo és l’eina de comunicació família-escola: és on pengem informacions internes, fotos del dia a dia, petits vídeos, etc. També és el portafolis digital de l’alumne.

Logo microespais

És una metodologia que permet una organització de l'espai i els materials a partir de les intel·ligències múltiples; amb la finalitat de donar resposta educativa a tot l'alumnat i desenvolupar totes les capacitats de l'Educació Infantil. 

* Logo creat per Ivan, alumne de 6è

erasmus sense fons

Participem en projectes europeus Erasmus+ i Etwinning on l'alumnat es comunica fent servir la llengüa estrangera en situacions reals. 

logo bsb sense fons

Col·laborem amb el British School of Barcelona. El seu alumnat realitza activitats en petit grup amb nosaltres per tal de practicar l'anglès en situacions comunicatives reals. 

logo steam sense fons

Ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques. Treballem amb metodologies globalitzades on l'alumnat aprèn habilitats per desenvolupar-se en el segle XXI.

logo apple sense fons

El nostre projecte tecnològic implica l'ús d'eines digitals específiques per l'educació. L'alumnat esdevé creador d'artefactes digitals amb l'iPad.

We collaborate with:

acreditació erasmus

Erasmus accreditation KA120-SCH

| Activities, Erasmus+, News | No Comments
Dear families, We are pleased to inform you that our school has been awarded Erasmus KA120-SCH accreditation, which will be…

Videoconferències de mestres

| Erasmus+, News | No Comments
Per a aquest projecte, la coordinació mitjançant les videoconferències ha sigut fonamental. Periòdicament els mestres ens reuníem per programar i…

Videoconferències d’estudiants 20-23

| Erasmus+, News | No Comments
Collection of video conferences made by students during the Erasmus 20-23 project 23.02.2023 Today we had a student videoconference in…

We collaborate with:

ajuntament de Castelldefels
british school of barcelona logo
upc logo
logo tennis taula
caritas
catalana residus