Bienvenidos

Todo es posible

 

Nuestro centro

Haz clic para ver nuestras instalaciones

 

Pre-Inscripción 2023/24 (6-20 Marzo)

Proximamente Puertas Abiertas

Ganadores de Fang 2023/24

Fang 2023/24

Què nos diferencia?

classdojo sense fons

El ClassDojo és l’eina de comunicació família-escola: és on pengem informacions internes, fotos del dia a dia, petits vídeos, etc. També és el portafolis digital de l’alumne.

Logo microespais

És una metodologia que permet una organització de l'espai i els materials a partir de les intel·ligències múltiples; amb la finalitat de donar resposta educativa a tot l'alumnat i desenvolupar totes les capacitats de l'Educació Infantil. 

* Logo creat per Ivan, alumne de 6è

erasmus sense fons

Participem en projectes europeus Erasmus+ i Etwinning on l'alumnat es comunica fent servir la llengüa estrangera en situacions reals. 

logo bsb sense fons

Col·laborem amb el British School of Barcelona. El seu alumnat realitza activitats en petit grup amb nosaltres per tal de practicar l'anglès en situacions comunicatives reals. 

logo steam sense fons

Ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques. Treballem amb metodologies globalitzades on l'alumnat aprèn habilitats per desenvolupar-se en el segle XXI.

logo apple sense fons

El nostre projecte tecnològic implica l'ús d'eines digitals específiques per l'educació. L'alumnat esdevé creador d'artefactes digitals amb l'iPad.

Colaboramos con:

Nuestro día a día

acreditació erasmus

Acreditación Erasmus KA120-SCH

| Actividades, Erasmus+, Notícias | No Comments
Queridas familias, Nos complace informarles que nuestra escuela ha sido premiada con la acreditación Erasmus KA120-SCH, que tendrá vigencia hasta…

Videoconferències de mestres

| Erasmus+, Notícias | No Comments
Per a aquest projecte, la coordinació mitjançant les videoconferències ha sigut fonamental. Periòdicament els mestres ens reuníem per programar i…

Videoconferències d’estudiants 20-23

| Erasmus+, Notícias | No Comments
Recopilación de las videoconfencias hechas por los estudiantes durante el proyecto Erasmus 20-23 23.02.2023 Hoy tuvimos una videoconferencia de estudiantes…

Colaboramos con:

ajuntament de Castelldefels
british school of barcelona logo
upc logo
logo tennis taula
caritas
catalana residus